DOLCE&GABBANA

Dolce & Gabbana was het kledingmerk van twee gerespecteerde Italiaanse modeontwerpers, Domenico Dolce en Stefano Gabbana.

Het kledingmerk Dolce & Gabbana hoorde thuis in de categorie topmerken zoals Gucci, Versace, Louis Vuitton en Viktor & Rolf. Het modehuis stond gevestigd in Milaan. Behalve kleding hebben ze ook boeken met de titels Hollywood en Music op de markt gebracht en wordt sinds 2006 een luxe restaurant in Milaan geëxploiteerd, Gold.

Het merk bestond uit twee lijnen: D&G en Dolce & Gabbana. D&G was de goedkopere versie en Dolce & Gabbana de duurdere versie. De stijl kende veel invloeden uit hiphop en R&B. Het duo ontwierp kleding voor verschillende beroemdheden waaronder voor Madonna, Gisele Bündchen, Eros Ramazzotti en Kylie Minogue.

In februari 2005 heeft het stel besloten uit elkaar te gaan en een punt te zetten achter hun negentien jaar durende relatie. Wel hebben ze aangegeven op zakelijk vlak te blijven samenwerken. Op 10 maart 2011 werd de tweede lijn van Dolce & Gabbana genaamd D&G definitief opgeheven. Hun laatste collectie is de Spring Summer 2011.


Hun lijn Dolce & Gabbana is wel nog steeds heel succesvol en kan u verkrijgen bij Obsis men.

 

Dit merk vind je voorlopig enkel in onze fysieke winkels.
Kom en ontdek de collectie!